Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Burkānu kēksiņi

Burkānu kēksiņi

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g burkānu
  • 640 g miltu
  • 400 g brūnā cukura
  • 250 g sviesta
  • 60 ml eļļas
  • 20 g cepamā pulvera
  • 25 g kanēļa
  • 2 olas
  • 0.5 tējk. sodas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkānus nomizo un sarīvē ļoti plānās skaidiņās.
  2. Sviestu saputo ar cukuru, pievieno kanēli, olas un cepamo pulveri, sodu ar miltiem.
  3. Visu kārtīgi samaisa un samīca.
  4. Mīklu liek ar eļļu ieziestās formiņās un 220 grādu temperatūrā cep 15 minūtes.
  5. Kēksiņus var dekorēt ar olu baltuma glazūru vai pārkaisīt ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Kēksiņus var dekorēt ar olu baltuma glazūru vai pārkaisīt ar...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas