Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepti banāni ar saldējumu

Cepti banāni ar saldējumu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Galvenais ir neizvēlēties pārgatavojušos banānus, jo tie pannā var izjukt, un tad neiegūs vēlamo rezultātu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Banāns
  • Plombīra saldējums
  • Vaniļas cukurs
  • Kanēlis
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Nomizo banānu un pārgriež uz pusēm, tad katru gabalu vēlreiz uz pusēm. Šādi sagrieztus banānus vieglāk ir uzservēt un arī ēst.
  2. Izkausē sviestu.
  3. Cep banāna gabaliņus.
  4. Banāniem esot uz pannas, pārkaisa tos ar vaniļas cukuru. Vaniļas cukuru pievieno atkarībā no tā, cik saldu ēdienu jūs vēlaties.
    Tad uzber kanēli.
  5. Banānus apce no abām pusēm brūnus.
    Jāuzmanās, lai tie neizšķīstu!!!!!
  6. Uz šķīvja liek banānu gabaliņus kopā ar saldējumu.
    Var ēdienu dekorēt vēl ar šokolādi, riekstiem utt.

    Lai labi garšo!
    Uz šķīvja liek banānu gabaliņus kopā ar saldējumu.
Var ēdie...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas