-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Deserti
-
>
Cepti banāni ar saldējumu
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Galvenais ir neizvēlēties pārgatavojušos banānus, jo tie pannā var izjukt, un tad neiegūs vēlamo rezultātu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Banāns
-
Plombīra saldējums
-
Vaniļas cukurs
-
Kanēlis
-
Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Nomizo banānu un pārgriež uz pusēm, tad katru gabalu vēlreiz uz pusēm. Šādi sagrieztus banānus vieglāk ir uzservēt un arī ēst.
-
-
-
Banāniem esot uz pannas, pārkaisa tos ar vaniļas cukuru. Vaniļas cukuru pievieno atkarībā no tā, cik saldu ēdienu jūs vēlaties.
Tad uzber kanēli.
-
Banānus apce no abām pusēm brūnus.
Jāuzmanās, lai tie neizšķīstu!!!!!
-
Uz šķīvja liek banānu gabaliņus kopā ar saldējumu.
Var ēdienu dekorēt vēl ar šokolādi, riekstiem utt.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs