Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
J
Justīne Gedrovica
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Iespējams ka bija par daudz grādu cepeškrāsnī vai nepiemērots režīms.
Te vēl varētu būt nozīmē cepeškrāsns veidam, es pati cepu mazajā krāsniņā (Adler) kura diezgan ilgi karst un arī citus ēdienus jāgatavo ilgāk nekā lielajās standarta cepeškrāsnīs. Augšējā kārta var palikt brūna cepšanas laikā, pēctam to var nogriezt vai noslēpt ar dekorēšanu. Nedaudz šķidra kūka var būt jo tai atdziestot viņa sacietēs, bet ja ir dikti šķidra varbūt par maz miltu. Šo kūku gatavoju 2 reizes, abas sanāca ļoti labi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze Uščina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Darīju visu kā receptē. Pēc 10 minūtēm augša jau palika tumši brūna. Uzliku foliju, lai nedeg un nedaudz samazināju temperatūru. Tagad ir pagājusi noteiktā stunda, kūka joprojām šķidra. Un apakša noteikti būs piedegusi. Nevedas man ar tām siera kūkām. Ko es daru nepareizi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes