Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ceptā siera kūka ar cepumu pamatni

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies Receptes.lv lietotājai par iesūtīto recepti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa sviesta
  • 2 paciņas "Selga" cepumu
  • 200 g saldā krējuma
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. miltu
  • 400 g svaigā siera
  • 300 g cukura
  • 1/2 citrona
  • Zemeņu mērce un svaigas zemenes dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Sasmalcina cepumus, izkausē katliņā sviestu un samaisa ar cepumiem, iegūto masu liek kūkas formas apakšā un gar malām.
  2. Pēc tam gatavo siera masu - sakuļ olas ar 150 g cukura, pievieno 2 ēdamkarotes miltu un 400 g svaigā siera, sakuļ, pievieno citrona sulu un smalki pierīvē citrona miziņu.
  3. Atsevišķā traukā sakuļ saldo krējumu un 150 g cukura, iegūto putukrējuma masu pievieno svaigā siera masai, iemaisot to iekšā, bet nekuļot.
  4. Lej cepamtraukā virsū cepumu pamatnei, cep 180 grādos aptuveni stundu!
  5. Atdzesē, dekorē ar svaigām zemenēm, pasniedz ar zemeņu mērci (sablendētas zemenes ar cukuru) Vislabāk ēst otrajā dienā!

    Lai labi garšo!
    Atdzesē, dekorē ar svaigām zemenēm, pasniedz ar zemeņu mērci...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA