Vienkāršais tiramisu

2018. gada 11. janvāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
30 min
1. Uzvāra kafiju, pievieno cukuru, nedaudz padzesē un pielej alkoholu.
2. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem, saputo ar pūdercukuru.
3. Atsevišķi stingrās putās saputo olu baltumus kopā ar šķipsninu sāls.
4. Krēmsieru iemaisa saputotajos olu dzeltenumos un kopā vēlreiz uzputo. Masā uzmanīgi iecilā saputotos olbaltumus.
5. Pusi cepumu izklāj attiecīgā lieluma veidnē, pārlaista ar pusi kafijas maisījumu, virsū klāj pusi saputotās masas, tai virsū atkal cepumus, ko pārlej ar atlikušo kafijas maisījumu un pārklāj ar saputotu masu. Pārkaisa ar kakao pulveri un uz pāris stundām ievieto aukstumā.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu