-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Gaļas bumbiņas ar rīsiem un papriku
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g maltas cūkgaļas
-
1/2 paprikas
-
2 daiviņa/s ķiploka
-
1 mazs sīpols
-
Sāls
-
Pipari
-
2 ēd. k. sojas mērces
-
4 ēd. k. tomātu mērces
-
50 g rīsu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Sālsūdenī rīsus izvāra kā norādīts uz iepakojuma.
-
Kamer rīsi vārās, sasmalcina ķiploku un sīpolu, papriku sagriež mazos gabaliņos.
-
Visu labi sajauc ar malto gaļu, pievieno sojas mērci, sāli, piparus.
-
No masas veido nelielas gaļas bumbiņas un sakarsētā eļļā apgrozot izcep.
Liek šķīvī blakus rīsiem, pārlej ar tomātu mērci.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs