Gaļas bumbiņas ar rīsiem un papriku

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 400 g maltas cūkgaļas
  • 1/2 paprika
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 mazs sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 4 ēd. k. tomātu mērces
  • 50 g rīsu

Pagatavošana

30 min.
  1. Sālsūdenī rīsus izvāra kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Kamer rīsi vārās, sasmalcina ķiploku un sīpolu, papriku sagriež mazos gabaliņos.
  3. Visu labi sajauc ar malto gaļu, pievieno sojas mērci, sāli, piparus.
  4. No masas veido nelielas gaļas bumbiņas un sakarsētā eļļā apgrozot izcep.
    Liek šķīvī blakus rīsiem, pārlej ar tomātu mērci.

    Lai labi garšo!
    No masas veido nelielas gaļas bumbiņas un sakarsētā eļļā apg...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi