Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas bumbiņas ar rīsiem un papriku

Gaļas bumbiņas ar rīsiem un papriku

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 400 g maltas cūkgaļas
  • 1/2 paprikas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 mazs sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 4 ēd. k. tomātu mērces
  • 50 g rīsu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sālsūdenī rīsus izvāra kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Kamer rīsi vārās, sasmalcina ķiploku un sīpolu, papriku sagriež mazos gabaliņos.
  3. Visu labi sajauc ar malto gaļu, pievieno sojas mērci, sāli, piparus.
  4. No masas veido nelielas gaļas bumbiņas un sakarsētā eļļā apgrozot izcep.
    Liek šķīvī blakus rīsiem, pārlej ar tomātu mērci.

    Lai labi garšo!
    No masas veido nelielas gaļas bumbiņas un sakarsētā eļļā apg...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas