Rupjmaizes kārtojums ar putukrējumu un ievārījumu

Sastāvdaļas

  • 2 šķēle/s rudzu maizes
  • 100 g saldā krējuma
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 4 ēd. k. ievārījuma (pēc izvēles)
  • Ogas pēc izvēles

Pagatavošana

20 min.
  1. Maizi sarīvē, krējumu ar vaniļas cukuru saputo.
  2. Deserta trauciņos vai glāzē pamīšus kārto sarīvēto maizi, ievārījumu, ogas un putukrējumu.
    Dekorē ar ogām.

    Lai labi garšo!
    Deserta trauciņos vai glāzē pamīšus kārto sarīvēto maizi, ie...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi