Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Divas mērces pie ar mizu vārītiem kartupeļiem

Divas mērces pie ar mizu vārītiem kartupeļiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 kg nelielu kartupeļu
  • Tomātiem ar biezpienu:
  • 300 g tomātu
  • 250 g biezpiena
  • 50 g Creme fraiche vai krējuma
  • 2 ēd. k. sagrieztu lociņu
  • Sāls
  • Kajēnas piparu
  • Siera krēmam:
  • 250 g nogatavināta Camambert siera
  • 100 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 marinēts gurķis
  • 1 tējk. ķimeņu
  • 1 tējk. saldā paprikas pulvera
  • 1 sīpols
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus nomazgā un aptuveni 25 minūtes vāra gatavus.
  2. Tomāti ar biezpienu:
    Tomātus sagriež gabalinos, izgriež kātiņu vietas. Samaisa ar biezpienu, krējumu un zaļajiem lociņiem. Pieliek sāli un kajena piparus.
  3. Siera krēmam:
    Nomizo Camambert sieru, saspaida. Pievieno skābo krējumu un samaisa. Sīpolu un marinēto gurķi smalki sakapā un pievieno siera krēmam. Piemaisa sāli, piparus, ķimeņu pulveri un paprikas pulveri.

    Labu apetītī!
    Siera krēmam:
Nomizo Camambert sieru, saspaida. Pievieno sk...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA