Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lasis sīpolos

Lasis sīpolos

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 600 g laša
  • 800 g sīpolu
  • Nedaudz svaiga vai kaltēta timiāna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sīpolus sagriež pabiezās ripās un liek katlā sutināties, ielejot nedaudz verdoša ūdens, lai sīpoli nepārklātos ar ūdeni.
  2. Virs sīpoliem liek šķēlēs sagrieztu lasi, pārslaka ar svaiga citrona sulu, pārkaisa ar timiānu un sutina uz lēnas uguns 10-15 minūtes, katlu noslēdzot ar vāku.
  3. Pasniedz ar skābētiem kāpostiem, kam pievienots sasmalcināts sīpols vai žāvētas dzērvenes, kas sajaukti ar olīveļļu.

    Labu apetīte!
    Pasniedz ar skābētiem kāpostiem, kam pievienots sasmalcināts...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas