-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Sātīgais kartupeļu sacepums ar malto gaļu
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
700 g kartupeļu
-
3 sīpoli
-
2 daiviņa/s ķiploka
-
600 g maltās gaļas
-
100 ml saldā krējuma
-
3 olas
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Nomizotus kartupeļus sagriež ripiņās un kārto ietaukotā cepamtraukā.
-
Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātiem sīpoliem, ķiploku daiviņām, sāli un pipariem. Gaļas masu liek uz kartupeļiem.
-
Olas sakuļ ar krējumu, pārlej pāri gaļai.
-
Sacepumu cep 180 grādu temperatūrā apmeram 45 minūtes.
Sacepumu pasniedz ar krējuma mērci vai vienkārši ar svaigiem salātiņiem.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs