Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sakņu ragū

Sakņu ragū

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 2 burkāni
  • 3 kartupeļi
  • 1 kolrābis
  • 1 sīpols
  • 2 olas
  • 1 glāze/s sakņu buljona
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 tējk. sinepju
  • 1 tējk. kartupeļu cietes
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Dārzeņus nomizo, nomazgā un sagriež pēc sirds patikas (šķēlītēs, kubiciņos utt).
  2. Sīpolu sasmalcina, eļļā apcep, liek klāt sagrieztos dārzeņus, cep apmēram 5 minūtes visu cep.
  3. Pārlej buljonu, zem vāka sautē apmēram 10 minūtes. Pievieno krējumu un vēl brīdi pasautē.
  4. Olu izvāra, pārgriež uz pusēm vai vairākās daļās.
  5. Sautējum pievieno ar ūdeni sajauktu cieti, uzvāra, piemet sāli un piparus, iemaisa sinepes.
    Visu samaisa.
    Liek uz porciju šķīvjiem un pa virsu liek sagrieztu olu.

    Labu apetīti!
    Sautējum pievieno ar ūdeni sajauktu cieti, uzvāra, piemet sā...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas