Sakņu ragū

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 2 burkāni
  • 3 kartupeļi
  • 1 kolrābis
  • 1 sīpols
  • 2 olas
  • 1 glāze/s sakņu buljona
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 tējk. sinepju
  • 1 tējk. kartupeļu cietes
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Dārzeņus nomizo, nomazgā un sagriež pēc sirds patikas (šķēlītēs, kubiciņos utt).
  2. Sīpolu sasmalcina, eļļā apcep, liek klāt sagrieztos dārzeņus, cep apmēram 5 minūtes visu cep.
  3. Pārlej buljonu, zem vāka sautē apmēram 10 minūtes. Pievieno krējumu un vēl brīdi pasautē.
  4. Olu izvāra, pārgriež uz pusēm vai vairākās daļās.
  5. Sautējum pievieno ar ūdeni sajauktu cieti, uzvāra, piemet sāli un piparus, iemaisa sinepes.
    Visu samaisa.
    Liek uz porciju šķīvjiem un pa virsu liek sagrieztu olu.

    Labu apetīti!
    Sautējum pievieno ar ūdeni sajauktu cieti, uzvāra, piemet sā...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi