Sakņu ragū

2017. gada 9. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
25 min
1. Dārzeņus nomizo, nomazgā un sagriež pēc sirds patikas (šķēlītēs, kubiciņos utt).
2. Sīpolu sasmalcina, eļļā apcep, liek klāt sagrieztos dārzeņus, cep apmēram 5 minūtes visu cep.
3. Pārlej buljonu, zem vāka sautē apmēram 10 minūtes. Pievieno krējumu un vēl brīdi pasautē.
4. Olu izvāra, pārgriež uz pusēm vai vairākās daļās.
5. Sautējum pievieno ar ūdeni sajauktu cieti, uzvāra, piemet sāli un piparus, iemaisa sinepes.
Visu samaisa.
Liek uz porciju šķīvjiem un pa virsu liek sagrieztu olu.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu