Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivs sacepums ar dārzeņiem

2017. gada 6. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Cukinī un sīpolus sagriež ripiņās. 3 - 4 minūtes sakarsētā eļļā apmaisot cep.
2. Sasmalcina ķiplokus, tomātus sagriež palielos gabalos, kopā ar rozmarīnu un timiānu liek klāt apceptajiem dārzeņiem un cepšanu turpina vēl dažas minūtes.
3. Pievieno sāli, piparus.
4. Zivs filejas sagriež mazākos gabalos.
5. Apceptos dārzeņus liek ietaukotā veidnē, virsū liek zivs filejas gabaliņus, kas pārkaisīti ar sāli un pipariem un pārlaisīti ar citrona sulu. Zivis pārklāj ar majonēzi.
6. Sakarsētā sviestā maisot apbrūnina rīvmaizi, liek virs majonēzes.
7. Visu 200 grādu temperatūrā cep apmēram 30 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu