-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Krēmīgā zivju zupa
Paldies, par recepti "Santa Maria"!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g gabaliņos sagrieztas mencas vai laša filejas
-
300 ml zivju buljona (1 buljona kubiņš + 300 ml ūdens)
-
300 ml sausa baltvīna
-
300 ml saldā krējuma
-
1 smalki kapāts puravs
-
1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts burkāns
-
1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts pastinaks
-
20 g svaigu, kapātu dilļļu
-
2 ēd. k. sviesta
-
2 ēd. k. Santa Maria Zivju garšviela ar citronu
-
2 ēd. k. kviešu milti
-
1 tējk. sāls
-
1 daiviņa/s ķiploka
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Pannā liek sviestu un 2 minūtes apcep puravus, burkānus, pastinakus un ķiplokus kopā ar sāli, zivju garšvielu ar citronu un kviešu miltiem.
-
Pievieno zivs buljonu, vīnu un saldo krējumu, vāra aptuveni 10 minūtes uz mazas uguns.
-
Pievieno zivi, uzvāra un vāra vēl 5 minūtes (līdz zivs ir gatava).
-
Tieši pirms pasniegšanas pievieno dilles un pasniedz kopā ar maizi.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs