Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Krēmīgā zivju zupa

Krēmīgā zivju zupa

FOTO: Santa Maria

Paldies, par recepti "Santa Maria"!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g gabaliņos sagrieztas mencas vai laša filejas
  • 300 ml zivju buljona (1 buljona kubiņš + 300 ml ūdens)
  • 300 ml sausa baltvīna
  • 300 ml saldā krējuma
  • 1 smalki kapāts puravs
  • 1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts burkāns
  • 1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts pastinaks
  • 20 g svaigu, kapātu dilļļu
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 ēd. k. Santa Maria Zivju garšviela ar citronu
  • 2 ēd. k. kviešu milti
  • 1 tējk. sāls
  • 1 daiviņa/s ķiploka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pannā liek sviestu un 2 minūtes apcep puravus, burkānus, pastinakus un ķiplokus kopā ar sāli, zivju garšvielu ar citronu un kviešu miltiem.
  2. Pievieno zivs buljonu, vīnu un saldo krējumu, vāra aptuveni 10 minūtes uz mazas uguns.
  3. Pievieno zivi, uzvāra un vāra vēl 5 minūtes (līdz zivs ir gatava).
  4. Tieši pirms pasniegšanas pievieno dilles un pasniedz kopā ar maizi.

    Labu apetīti!
    Tieši pirms pasniegšanas pievieno dilles un pasniedz kopā ar...

    FOTO: Santa Maria

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas