Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kaipirinja (Caipirinha)

FOTO: Depositphotos.com

Kašasa (cachaca) – stiprs, kristāltīrs degvīns, kas iegūts no cukurniedrēm.
Paldies, par recepti “Tex-Mex Republic” pārtikas tehnoloģei Aijai Ruzaiķei!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 1 laims
  • 3 tējk. brūnā vai baltā cukura
  • 50 ml kašasa (cachaca)
  • Laima šķēle dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

5 min.
  1. Sagriež laimu, iespēju robežās izņemot baltumus, kas atrodas citrusa vidū, un rada rūgtenu pēcgaršu.
  2. Laimu liek glāzē, saspaida, pieber cukuru un samaisa.
  3. Klāt lej degvīnu un ber klāt daudz smalcināta ledus.
    Glāzi dekorē ar laima šķēli.

    Lai labi garšo!
    Klāt lej degvīnu un ber klāt daudz smalcināta ledus.
Glāzi...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas