Sautētas cūkgaļas aknas ar burkāniem

Sautētas cūkgaļas aknas ar burkāniem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkas aknu
  • 15 g tauku
  • 30 g sīpolu
  • 4 burkāni
  • 200 g skābā krējuma
  • 30 g kviešu miltu
  • Sāls
  • Ūdens

Pagatavošana

40 min.
  1. Aknas sagriež iegarenos gabaliņos, pārkaisa sāli, apviļā miltos, liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep.
  2. Tad pielej karstu ūdeni vai buljonu.
  3. Pievieno sagrieztus sīpolus, sarīvētus burkānus un sautē apmēram 15 - 20 minūtes.
  4. Beidzot pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra. Sautētās aknas lej dziļākā traukā un pasniedz ar kartupeļu biezeni un svaigu dārzeņu salātiem.

    Labu apetīti!
    Beidzot pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi