Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautētas cūkgaļas aknas ar burkāniem

Sautētas cūkgaļas aknas ar burkāniem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkas aknu
  • 15 g tauku
  • 30 g sīpolu
  • 4 burkāni
  • 200 g skābā krējuma
  • 30 g kviešu miltu
  • Sāls
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Aknas sagriež iegarenos gabaliņos, pārkaisa sāli, apviļā miltos, liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep.
  2. Tad pielej karstu ūdeni vai buljonu.
  3. Pievieno sagrieztus sīpolus, sarīvētus burkānus un sautē apmēram 15 - 20 minūtes.
  4. Beidzot pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra. Sautētās aknas lej dziļākā traukā un pasniedz ar kartupeļu biezeni un svaigu dārzeņu salātiem.

    Labu apetīti!
    Beidzot pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu kūka karstā dienā

Zemeņu kūka karstā dienā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas