2. Sviestu izkausē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
3. Bļodā lej silto pienu, ieber miltus, pievieno atdzesēto sviestu un raugu ar cukuru. Pievieno šķipsnu sāls un iemīca mīklu.
4. Mīklu apsedz ar vāku vai pārtikas plēvi un novieto ledusskapī uz 2 stundām.
5. Pīrādziņiem ar kāpostiem mīklu sadala nelielās bumbiņās. Ar rokām izlīdzina, sakārto pildījumu un malas aizlīmē ciet. Izveido pīrādziņus. Pīrādziņus pārziež ar sakultu olu.
6. Cīsiņiem mīklā mīklu izrullē, sagriež strēmelītēs un katrā strēmelītē ietin cīsiņu. Pīrādziņu pārziež ar sakultu olu un izdekorē ar garšvielām, jūras sāli vai sezama sēkliņām.
7. Atlikušo mīklu sadala bumbiņās, tāpat kā priekš pīrādziņiem ar kāpostiem. No mīklas izveido plācenīšus, uz kuriem liek pa piciņai sviesta, pārkaisa ar brūno cukuru un kanēli. Mīklu satin un izveido mezglu. Maizītes apziež ar sakultu olu un pārkaisa ar kanēli un cukuru.