Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
5
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Konkrētajā receptē biezenis tiek tikai sablendēts, caur sietu nav nepieciešams izberzt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze Šulce
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai biezeni nevajag caur sietu izberst?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Receptes autore: Šajā receptē želatīnu ar agaru nevar aizvietot! Agar-agars ir piejams daudzos garšvielu veikalos, piemēram Biotēkā, Zaļā govs.
P.S. Produkts agartine ir 4 x vājāks kā agar-agars.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sandra Ozolina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Agaru var aizvietot ar parasto želentinu vai tomēr nē?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Agar-agara jeb agars ir dabīgs recinātājs, kas iegūts no jūras aļģēm, ir pārtikas želatīna aizstājējs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Deserti

Jaunākās receptes