Vistiņu uzkodas aizjūras sāls katliņčipsos

Paldies, par recepti "Ādažu čipsiem"!

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja

  • 1 sakulta ola
  • Milti
  • Sāls
  • Eļļa
  • Pipari
  • Aizjūras sāls katliņčipsi, sadrumstaloti smalkos gabaliņos

Pagatavošana

25 min.
  1. Fileju sagriež gabaliņos.
  2. Katliņā uz lēnas uguns uzkarsē eļļu.
  3. Katru filejas gabaliņu apviļā miltos, tad olā, tad čipsos un liek cepties eļļā.
  4. Kad gatavs, pasniedz ar čipsiem un iemīļoto mērci.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi