Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Zeltaini dzelteni salāti ar āboliem, upenēm un sēnēm

Zeltaini dzelteni salāti ar āboliem, upenēm un sēnēm

FOTO: Santa Maria

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 āboli
  • 300 g rudens sēņu
  • Sviests cepšanai
  • 50 g upeņu
  • Lollo rosso, rukola, frisē vai citi lapu salāti
  • Olīveļļa
  • Santa Maria akmens sāls
  • Santa Maria piedeva salātiem ar garšaugiem vai dārza garšaugu maisījums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Nomizo un sagriež ābolus.
  2. Apcep sēnes sviestā un pievieno ābolus.
  3. Nomazgā salātus, pārkaisa ar piedevām un pārlej ar olīveļļu. Pievieno upenes, un salāti ir gatavi!
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas