Zeltaini dzelteni salāti ar āboliem, upenēm un sēnēm

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 āboli
  • 300 g rudens sēņu
  • Sviests cepšanai
  • 50 g upeņu
  • Lollo rosso, rukola, frisē vai citi lapu salāti
  • Olīveļļa
  • Santa Maria akmens sāls
  • Santa Maria piedeva salātiem ar garšaugiem vai dārza garšaugu maisījums

Pagatavošana

20 min.
  1. Nomizo un sagriež ābolus.
  2. Apcep sēnes sviestā un pievieno ābolus.
  3. Nomazgā salātus, pārkaisa ar piedevām un pārlej ar olīveļļu. Pievieno upenes, un salāti ir gatavi!
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi