Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas bumbiņu mērce

Maltās gaļas bumbiņu mērce

FOTO: Arčibalds

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g tomātu mērces
  • 400 g krējuma
  • 400 g maltās gaļas
  • 200 ml ūdens
  • 2 ēd. k. miltu
  • 5 -7 ēd. k. rīvmaizes
  • 1 /2 paprikas
  • 1 mazs sīpols
  • Kaltēti pētersīļi (vai citi zaļumi)
  • Garšvielas pēc izvēles (ķiploku sāls, citronpipari, universālā garšviela)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sajauc malto gaļu ar rīvmaizi, sīpoliem un garšvielām pēc izvēles, lai izveidojas viendabīga masa. ~10 min. noliek malā, lai ievelkas.
  2. Pēc aptuveni 10 min. no maltās gaļas veido bumbiņas.
    Pēc aptuveni 10 min. no maltās gaļas veido bumbiņas.

    FOTO: Arčibalds

  3. Bumbiņas apcep no visām pusēm un liek karstumizturīgā traukā, klāt sagriež papriku un zaļumus.
    Bumbiņas apcep no visām pusēm un liek karstumizturīgā traukā...

    FOTO: Arčibalds

  4. Uz pannas pievieno krējumu, tomātu mērci, ūdeni (tajā izšķīdinātus miltus) un garšvielas.
  5. Visu samaisa un liek cepeškrāsnī uz 15-20min.
  6. Pasniedz kopā ar rīsiem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas