Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Uzkodas

Vistas filejas gabaliņi alus mīklā

Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Visas sastāvdaļas - miltus, olu, alu, sāli, piparus - samaisa kopā.
2. Katlā lej karsēties eļļu.
3. Kamēr eļļa karsējas, sagriež vistas fileju nelielos gabaliņos un apkaisa ar sāli un pipariem.
4. Kad eļļa ir uzkarsusi, vistas fileju pa vienai iemercē alus mīklā un liek karstajā eļļā cepties. Kad vista uzpeld eļļas virspusē, tā ir gatava.
Var pasniegt kā uzkodu vai piedevu otrajam ēdienam.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Komentāri (1)
Uz augšu