Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Vistas filejas gabaliņi alus mīklā

Vistas filejas gabaliņi alus mīklā

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 0.5 kg vistas fileju
  • 200 ml alus
  • 4-5 ēd. k. miltu
  • 1 ola
  • 1 l eļļas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Visas sastāvdaļas - miltus, olu, alu, sāli, piparus - samaisa kopā.
  2. Katlā lej karsēties eļļu.
  3. Kamēr eļļa karsējas, sagriež vistas fileju nelielos gabaliņos un apkaisa ar sāli un pipariem.
  4. Kad eļļa ir uzkarsusi, vistas fileju pa vienai iemercē alus mīklā un liek karstajā eļļā cepties. Kad vista uzpeld eļļas virspusē, tā ir gatava.
    Var pasniegt kā uzkodu vai piedevu otrajam ēdienam.

    Labu apetīti!
    Kad eļļa ir uzkarsusi, vistas fileju pa vienai iemercē alus...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas