Vistas filejas gabaliņi alus mīklā

Vistas filejas gabaliņi alus mīklā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 0.5 kg vistas filejas
  • 200 ml alus
  • 4-5 ēd. k. miltu
  • 1 ola
  • 1 l eļļas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Visas sastāvdaļas - miltus, olu, alu, sāli, piparus - samaisa kopā.
  2. Katlā lej karsēties eļļu.
  3. Kamēr eļļa karsējas, sagriež vistas fileju nelielos gabaliņos un apkaisa ar sāli un pipariem.
  4. Kad eļļa ir uzkarsusi, vistas fileju pa vienai iemercē alus mīklā un liek karstajā eļļā cepties. Kad vista uzpeld eļļas virspusē, tā ir gatava.
    Var pasniegt kā uzkodu vai piedevu otrajam ēdienam.

    Labu apetīti!
    Kad eļļa ir uzkarsusi, vistas fileju pa vienai iemercē alus...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Elīna Rudaka 2016. gada 23. marts 13:22
Vairāk miltu , mazāk alus

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi