Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
8
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Jānis RDC
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kamēr uzrakstīju, tikmēr paziņoja, ka sesijas laiks beidzies, bet īsumā - jau receptē pieminētās 10+5+2 min, bet solīts, ka pietiks ar 15 min...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna Kukere
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šī recepte ir vienkārši Bomba!
Esmu cepusi vairākas reizes, vienmēr iznāk gardi un visiem garšo.. ideāli ar glāzi piena :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
elza
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai mīklai jābūt drupačainai ?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca tīri glauni, nesaktoties uz to , ka svariņi nozuduši un bēru "uz aci". Pēc garšas atgādina Cini minis kvadrātiņus. Paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
"
"Izcils pavārs"
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lūdzu, definējiet terminu "mīksts sviests"...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nesaprotu, kā var tādu recepti ielikt... kopš kura laika sausās sastāvdaļas mēra mililitros?!?! Nekādas saprašanas, cik daudz kur ko likt...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Lauma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tieši mililitros ir ērtāk, jo ne jau katrā mājā ir svari, toties glāze vai mērkrūze atradīsies ikvienai saimniecei
Vērtējums
K
Krista
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es domaju man izdosies labi patika recepte un velos pameeginat
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par gardo recepti. Iesaku vienigi noradit apruveno bumbinjas diametru
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes