Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Saldi sviesta cepumi ar kanēli "snickerdoodles"

2014. gada 28. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
15 min
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190°.
2. Bļodā iesijā miltus, cepamo pulveri un kartupeļu miltus.
3. Lielā bļodā ieliek sviestu, pieber cukuru un sakuļ ar mikseri. Pēc tam pievieno vaniļas cukuru un olu. Visu sakuļ, tad pakāpeniski cukura maisījumam pievieno miltu maisījumu. Apsedz ar dvieli un ļauj atpūsties ~10 min.
4. Mazā bļodiņā samaisa 3 ēd. k. cukura ar kanēli.
5. Ar mitrām rokām saveļ atpūtušos mīklu mazās bumbiņās. Paripina bumbiņas cukura maisījumā.
6. Liek bumbiņas uz cepamā papīra ~5 cm attālumā vienu no otras. Saplacina ar glāzi. Cep 190° 5 minūtes (cepumi būs mazliet mīksti). Ļauj atdzist 2 minūtes, noņem no pannas un ļauj pilnībā atdzist uz restēm.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu