Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
I
Inita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vajag mācēt arī izcept! Pati šādi marinēju vistas - ļoti, ļoti garšīgi! Sulīga un mīksta gaļa!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vilnis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Marinēt gaļu etiķī pasāka padomju savienībā lai varētu ''nogrūst'' tautai bojātu vai nekvalitatīvu gaļu. Tāds arī bija termins ''obšepiita marināde''
Labai gaļai etiķis nodara tikai skādi. Tā paliek tikai cietāka un sīkstāka. Lai būtu garšīgi pietiek ar garšvielām, nu ja kāds vēlas pikantāk pielejiet citronu vai laima, var abu sulu. Ja grib gaļu mīkstāku tad pielej granātu sulu. Kam nav smadzeņu un prāta rijiet etiķi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes