Komentāri
2
Jaunākie
Vecākie
Vajag mācēt arī izcept! Pati šādi marinēju vistas - ļoti, ļoti garšīgi! Sulīga un mīksta gaļa!
Vērtējums
Atbildēt
Marinēt gaļu etiķī pasāka padomju savienībā lai varētu ''nogrūst'' tautai bojātu vai nekvalitatīvu gaļu. Tāds arī bija termins ''obšepiita marināde''
Labai gaļai etiķis nodara tikai skādi. Tā paliek tikai cietāka un sīkstāka. Lai būtu garšīgi pietiek ar garšvielām, nu ja kāds vēlas pikantāk pielejiet citronu vai laima, var abu sulu. Ja grib gaļu mīkstāku tad pielej granātu sulu. Kam nav smadzeņu un prāta rijiet etiķi.
Labai gaļai etiķis nodara tikai skādi. Tā paliek tikai cietāka un sīkstāka. Lai būtu garšīgi pietiek ar garšvielām, nu ja kāds vēlas pikantāk pielejiet citronu vai laima, var abu sulu. Ja grib gaļu mīkstāku tad pielej granātu sulu. Kam nav smadzeņu un prāta rijiet etiķi.
Vērtējums
Atbildēt