Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas stilbiņu šašliks vienkāršajā marinādē

2014. gada 11. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
300 min
1. Vistu stilbiņus noskalo.
2. Saliek visu bļodā, apber ar garšvielām, samaisa.
3. Novieto vēsā vietā un ļauj marinēties. Cept var pēc 24 st., ja grib ātrāk, var uztaisīt stiprāku marinādi un cept pēc 3 stundām.
4. * Ir mēģināts likt sīpolus, bet tad ir par saldu.
5. * Ir likts citrons, bet negaršo tik labi.
6. * Cepot vajadzētu bieži grozīt, lai karstums izietu cauri kauliem.
7. * Ja liek dažādas mērces, eļļas (par slapju) majonēzes, tad nav tā īstā vistas garša.
8. * Ja negaršo āda, to var arī neēst, bet cept vajag ar visu, lai gaļa būtu sulīgāka.

Lai labi garšo!
Uz augšu