Ātrā garšīgā ābolu kūka

Sastāvdaļas

  • 6 šķēles maize
  • 3 palieli āboli
  • Pusglāze skābā krējuma
  • 1 ola
  • 1 /4 glāzes cukura
  • Tējkarote kanēļa
  • Ēdamkarote miltu
  • Sviests veidnes ietaukošanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Ietauko veidni. Ja vēlas var izbērt nedaudz miltu, lai vieglāk izņemt kūku. Sagriež maizi gabaliņos un izklāj veidnē. Āboliem izņem serdi un sagriež daiviņās. Liek virs maizes. Uzber nedaudz cukura. Bļodā sakuļ olas, pievieno skābo krējumu un miltus. Visu rūpīgi samaisa un pārlej kūkas sagatavei. Pārkaisa atlikušo cukuru un kanēli. Cep 30 minūtes 200 grādos, zeltaini brūnu. Ēd karstu vai atdzisušu. Lai labi garšo!

Komentāri

felicita 2016. gada 21. oktobris 19:07
neesu vel ēdusi tagadcepjās ieliku jau uzreiz trīs īkšķus mana pirmā torte ko ustaisīšu pati esu taisījusi keksu diezko daidz bet ne kūku ja man nesanāks tas nekas jo man ir tikai 9 gadi.
madara 2015. gada 18. janvāris 16:23
Kāpēc ir jābrēc vienam uz otru par nieka vārdā nenosauktu, baltmaizi...?! Tāpat jau skaidrs, ka dzīvojam uz nepareizās planētas, viss ir slikti...kāpēc jāstrīdas par receptēm...nekad nesapratīšu.
Linda 2014. gada 27. septembris 13:08
supperiga recepte!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi