Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ātrā garšīgā ābolu kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 šķēles maize
  • 3 palieli āboli
  • Pusglāze skābā krējuma
  • 1 ola
  • 1 /4 glāzes cukura
  • Tējkarote kanēļa
  • Ēdamkarote miltu
  • Sviests veidnes ietaukošanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ietauko veidni. Ja vēlas var izbērt nedaudz miltu, lai vieglāk izņemt kūku. Sagriež maizi gabaliņos un izklāj veidnē. Āboliem izņem serdi un sagriež daiviņās. Liek virs maizes. Uzber nedaudz cukura. Bļodā sakuļ olas, pievieno skābo krējumu un miltus. Visu rūpīgi samaisa un pārlej kūkas sagatavei. Pārkaisa atlikušo cukuru un kanēli. Cep 30 minūtes 200 grādos, zeltaini brūnu. Ēd karstu vai atdzisušu. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas