Tradicionālā aukstā zupa

Tradicionālā aukstā zupa
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 5 vidēja lieluma, mundierī vārīti, kartupeļi
  • 1 garais gurķis
  • 4 vārītas olas
  • 300 g doktordesas
  • 30 g loku
  • 30 g diļļu
  • 500 ml marinētu biešu (visnotaļ ieteiktu "Spilvas" produkciju, jo tām ir visintensīvākā biešu krāsa un attiecīgi arī garša, atšķirībā no citiem produktiem (ieteicams bez ķimenēm)
  • 2 l kefīra
  • 1 /2 tējk. mārrutku
  • 1 /2 tējk. sinepju
  • Šķipsniņa sāls
  • Šķipsniņa pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Visas sastāvdaļas sagriež smalki (rosola frakcijas veidā).
  2. Pievieno kefīru un 1/2 tējkaroti mārrutku un sinepju.
  3. Zupai ļauj iestāvēties ledusskapī 15-20 minūtes, lai "ievelkās".
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Mārtinukas Niskazhu 2018. gada 7. maijs 20:07
Marisa,"Doktordesa" ir vārītā Desa...
Nemo 2016. gada 29. jūnijs 17:40
Tradicionāli assāā ar mārutkiem, sinepēm un biešetiķi! Laba!
Lololololo 2015. gada 7. jūnijs 12:27
Tradicionālā aukstā zupa, bet klāt kartupeļi un doktordesa....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi