Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Tradicionālā aukstā zupa

Tradicionālā aukstā zupa

FOTO: Depositphotos.com

Kartupeļus vari pievienot zupā vai pasniegt atsevišķi.
Visnotaļ ieteiktu "Spilvas" produkciju, jo tām ir visintensīvākā biešu krāsa un attiecīgi arī garša, atšķirībā no citiem produktiem (ieteicams bez ķimenēm).
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 vidēja lieluma, mundierī vārīti, kartupeļi
  • 1 garais gurķis
  • 4 vārītas olas
  • 300 g doktordesas
  • 30 g loku
  • 30 g diļļu
  • 500 ml marinētu biešu
  • 2 l kefīra
  • 1 /2 tējk. mārrutku
  • 1 /2 tējk. sinepju
  • Šķipsniņa sāls
  • Šķipsniņa pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Visas sastāvdaļas sagriež smalki (rosola frakcijas veidā).
  2. Pievieno kefīru un 1/2 tējkaroti mārrutku un sinepju.
  3. Zupai ļauj iestāvēties ledusskapī 15-20 minūtes, lai "ievelkas".

    Labu apetīti!
    Zupai ļauj iestāvēties ledusskapī 15-20 minūtes, lai "ievelk...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgie pelmeņi

Sātīgie pelmeņi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas