Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Āboli mīklas apvalkā ar valriekstiem un konjaku

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g kv.miltu
  • ½glāze ūdens
  • 250 g sviesta
  • Sāls
  • 2 ēd.k. etiķa
  • Pildījumam
  • 8 gb. āboli
  • ½glāzes ābolu ievārījuma
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu,grauzdētu valriekstu
  • 4 ēd.k. konjaka
  • Glazūrai
  • 1 glāze pūdercukura
  • 1 pac. van.cukura
  • 4 ēd.k. piena
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pagatavo kārtaino sviesta mīklu, izveltnē 5 mm biezā plāksnē, ar mīklas ritenīti sagriež 4-stūrus, vidū liek ar riekstu masu pildītus nomizotus ābolus, maliņas centrā saspiež kopā, liek uz plāts, kas apslacīta ar ūdeni.Cep sakarsētā cepeškrāsnī 20 min. Atdzisušus pārklāj ar glazūru.
  2. Pildījumam ievārījumu samaisa kopā ar riekstiem un konjaku.
  3. Glazūrai izsijātu pūdercukuru un vanilīncukuru puto ar karstu pienu. līdz masa kļūst viendabīga.
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas