Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
e
edgars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kur Latvijā var nopirkt kartupeļu miltus? Cieti vai stērķeli, jā. Kartupeļu milti ir pavisam kas cits.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Precizēšu: samarinēto gaļu apvārta kartupeļu miltos, tad ola un tad rīvmaizē :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pirms apvārtīt rīvmaizē, vajag vēl apvārtīt kartupeļu miltos, tad sanāks sulīgāki nageti:) Un nekādu pus pudeli eļļas nevajag, vienkārši apcep no vienas puses un otras.:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
o
ome
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu gan sataisījušies iedzīvoties neveselīga uztura sekās..:( 2 reizes panēt ! un vēl eļļā kārtīgi piesūcināt !!! Vai tad tikpat garšīgi nevar izcept iemarinētos gabaliņus uz grila pannas???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
jem
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nav svarigi no kurienes ņemta , galvenais ka garšīgi un viegli pieejama ,par tādu zivtinja pirmo reizi dzirdu.. ta kā paldies par ''copy and paste''.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Ami
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jā, recepte ir no Zitiņas virtuves, pārkopēt nav liegts, bet atsauci varēja gan ielikt :)
Vērtēju ar 5, bet tikai tāpēc, ka gards iznākums šajai receptei.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes