Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas nageti

Vistas nageti

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 vistas fileja
  • 1.5 ēd. k. sinepju ar medu
  • 1 /2 tējk. garšvielas vistas gaļai
  • 5 olas
  • 300 g rīvmaizes
  • 1 /2 pudele eļļas
  • 1 tējk. sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Sākumā vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, apmēram 1 pirksta platumā. Pēc tam pievieno sāli, sinepes ar medu (Spilavas ražojums), garšvielas vistas gaļai, man bija SantaMaria.
  2. Visu kārtīgi samaisa un atstāj uz kādu stundu iemarinēties.
  3. Kad vista ievilkusies, ņemam dziļo pannu vai katlu, lejam iekšā eļļu.
  4. Manā gadījumā pus pudele aizgāja.
  5. Un liekam karsēties.
  6. Tikmēr bļodiņā sakuļam olas un uz šķīvja izberam rīvmaizi.
  7. Kad eļļa uzkarsusi, bet nav uzvārījusies. Ņemam vistas gabaliņu, iemērcam olā, tad rīvmaizē, atkal olā un atkal rīvmaizē. Kārtīgi no visām malām nopanē un liek karstajā eļļā cepties. Cep brūnus. Cepšanas ilgums atkarīgs no gabaliņu lieluma. Tāpēc nevajag baidīties un pirmo gabaliņu notestēt, pārkniebjot uz pusēm un paskatīties, vai viducis ir gatavs. Tad jau arī būs skaidrs cepšanas ilgums.
  8. Izceptos gabaliņus notecina no liekās eļļas un servē galdā.
  9. Piedevas pēc pašu ieskatiem.
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA