Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
9
Jaunākie Vecākie
V
Vilnis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ok
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti labi bija tvaicētiem rīsi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labāk nelikt klāt žāvētos augļus un beigās pielikt tomāt mērci un pasulē garšīgākais plovs gatavs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sandija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideāla recepte, lai gan šo to nedaudz pamainu, lieku vēl nedaudz kariju.
Lai rīsi nebūtu pļura, tad jāizvēlas tvaicētie rīsi vai basmati. Es izmantoju basmati un ir ideāli irdens.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gribas uztaisīt mīļotajam. Viņš šodien nostradājies atnāks mājās un būs pārsteigts. Cerams, ka viss sanāks.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Magda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lai rīsi neaiziet putrā tos nedrīkst maisīt no brīža, kad tie sāk vārīties līdz tie ir gatavi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
C
CTRS
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Noteikti ka ir pasakaini garšīgi, bet jautājums Andrim. Kādus markas rīsus izvēlēties? Un es laikam kaut ko daru nepareizi, bet esmu taisījis ne gluži pēc šīs, bet arī uzbeku receptes kāpēc rīsi aiziet putrā citreiz ? Esmu noverojis ja izmērceju tad vispār ir auzas manam plovam....kāds ir priekšnosacījums irdeniem rīsiem ?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Māris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
izcils :) sanāca ar 1x perfekli.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zigijs Stārdasts
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lieliska recepte. Vis sanāca kā pa diedziņu. Tikai 36 porcijas baig daudz.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes