Komentāri
10
Jaunākie
Vecākie
Visiem pie aukstās zupas mūžīgas kļūdas.
Aukstā zupa nav ne kāds rossols - kartupeļi,desas, gaļas nē.
Milzīga kļūda ir tieši marinētas bietes, iespējams tiek gāztas klāt ar visu marinādi, Tātad sanāk tāda etiķzupa. Pareizi būtu divas kārtīgas vārītas bietes sarīvēt. Daudz vairāk svaigo gurķu, Iesaku sarīvēt 2,5 L kefīra, paniņas vai rūgušpiena. Tādas tās lietas.
Aukstā zupa nav ne kāds rossols - kartupeļi,desas, gaļas nē.
Milzīga kļūda ir tieši marinētas bietes, iespējams tiek gāztas klāt ar visu marinādi, Tātad sanāk tāda etiķzupa. Pareizi būtu divas kārtīgas vārītas bietes sarīvēt. Daudz vairāk svaigo gurķu, Iesaku sarīvēt 2,5 L kefīra, paniņas vai rūgušpiena. Tādas tās lietas.
Vērtējums
Atbildēt
Es noteikti lieku klāt sinepes un citrona sulu saldētu kubiņos. Un pārkaisu ar parmezāna sieru.
Vērtējums
Atbildēt
ļoti laba zupa bet vajaga vel baltvīna 250 g tas piedos garšu
Vērtējums
Atbildēt
Viss Labi , bet šitai zupai pietrūkst kādi 3-4 vārīti kartupeļi
Vērtējums
Atbildēt
Tad tas būs pilnīgs kolhozs. Pareizi cūkas jau nevar bez kartupeļiem. Pilnu sili un māgu.
Vērtējums
Viss vienkāršais ir ideāls.
Vērtējums
Atbildēt
Un neaizmirstam, ka vajag pievienot mazliet baltvīna ( 100gramus, ne vairāk ). Tas zupas garšu padara izteiktāku.
Vērtējums
Atbildēt
Burvīga zupa, ļoti garšoja :)
Vērtējums
Atbildēt
No tās desas likšanas, manuprāt, nav pilnīgi nekādas jēgas - garšu tāpat nejūt. Ja nu vienīgi tā ir kāda forša žāvēta desa.
Vērtējums
Atbildēt
viss vienkāršākais un viss ātrakais
Vērtējums
Atbildēt
Tā ir arī mana recepte! Garšo vienkārši dievīgi!
Vērtējums
Atbildēt