Sākums > Receptes > Deserti

Rīsu pārslu sacepums

2012. gada 17. aprīlis
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
60 min
1. Pienā izvāram rīsu pārslu biezputru.Ļaujam dzesēties.
2. Olas putojam ar cukuru,vaniļas cukuru un sviestu līdz cukurs izkusis.
3. Burkānu sarīvējam uz smalkās rīves.
4. Saputotajām olām pievienojam svaigo sieru,biezpienu un rīvēto burkānu,visu vēl saputojam.
5. Pievienojam mannā un izmaisam.
6. Savienojam rīsu pārslu putru un šo sagatavoto maisījumu,saulespuķu sēkliņas,visu izmaisam.
7. Liekam ietaukotā formā un cepam ap 180 grādiem ap 40 minūtēm.
8. Ļaujam atdzist un izņemam no formas.
Uz augšu