Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rīsu pārslu sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze rīsu pārslas
  • 2 glāzes piens
  • 2 olas
  • 150 g biezpiens
  • 1 vidēja lieluma burkāns
  • 1 ēd.k sviests
  • 100 g svaigais siers vai skābais krējums
  • Vaniļas cukurs vai citrusa augļu miziņa
  • 4 ēd.k manna
  • Cukurs ap 5 ēd.k,bet būtībā pēc garšas
  • Var pievienot žāvētus augļus,riekstus utt. es piebēru apgrauzdētas saulespuķu sēkliņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pienā izvāram rīsu pārslu biezputru.Ļaujam dzesēties.
  2. Olas putojam ar cukuru,vaniļas cukuru un sviestu līdz cukurs izkusis.
  3. Burkānu sarīvējam uz smalkās rīves.
  4. Saputotajām olām pievienojam svaigo sieru,biezpienu un rīvēto burkānu,visu vēl saputojam.
  5. Pievienojam mannā un izmaisam.
  6. Savienojam rīsu pārslu putru un šo sagatavoto maisījumu,saulespuķu sēkliņas,visu izmaisam.
  7. Liekam ietaukotā formā un cepam ap 180 grādiem ap 40 minūtēm.
  8. Ļaujam atdzist un izņemam no formas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas