1. Notīra un sarīvē burkānu, nomizo un sagriež kubiņos sīpolu, sagriež ripiņās puravu.
2. Uzsilda pannā eļļu un liek cepties, pieberot klāt melnos piparus pēc garšas.
3. Vistas fileju sagriež aptuveni 1x1,5 cm biezos gabaliņos un liek cepties citā pannā. Kā garšvielas pievieno kariju (man garšo arī tad, kad karijam ir klāt kajēnas pipari).
4. Kad dārzeņi apcepušies un vistas fileja jau gatava, vienā no pannām ieber otras saturu un pielej klāt saldo krējumu un karsē, kamēr mērcītei ir vēlamā konsistence (ja silda ilgāk tā kļūst arvien biezāka).
5. Kā piedevu par izmantot, jebko, ko sirds kāro, taču man vislabāk garšo ar makaroniem.
Labu apetīti!

Foto: Laila Ludborža