Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
12
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Laura Lapina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arī iztiku bez paprikas un pieliku klāt divas ēdamkarotes tomātu pastu. Bija ļoti garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aldis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Plovu gatavo tikai uzbeki,pārējie vāra rīsu putru ar gaļu un citiem produktiem!A.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anete
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
par plovu to saukt īsti nedrīkst, rīsi ar cūkgaļu varbūt.?! vai varbūt viltotais plovs? ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
gaļas vietā var būt ari cepamās sēnes- baravikas, gailenes, kuras apcep atsevišķi. sanāk garšīgi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti garšīgi.Paldies par recepti )))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristine Bramane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visas sastavdalas var atstat,ka ir,tik cukgalas vieta,var nemt vistas fileju ari loti garsigi.Un pasas beigas vel var parliet nedaudz saldo krejumu,bet ta ir katra gaumes lieta.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sandra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
paldies autorei par garsigu recepti, sodien izmeginaju jusu plova variantu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lil
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Iztiku bez kumīna un paprikas. Bet bija garša ļoti laba. Gaļu biju paturējusi gaišajā sojas mērcē, timiānu un piparus liku klāt gaļai, kad cepās. Viss sanāca ļoti labi. Paldies autorei.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
iesācējs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte laba, bet man kā cilvēkam, kas vāra tikai makaronus,kartupeļus , bija nedaudz problēmas ar to kurā momentā tur tās katras garšvielas ber klāt. Un jautājums, kādas citas garšvielas lietot. Es liku lauru lapas, piparus,sāli,tie pārējie nebija . Bet kaut kā nebija tomēr garša tam visam.Kas varētu būt par vainu ?ko varētu vēl likt klāt ?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jānis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nav tiesa, kumīns no ķimenēm neatšķiras tikai ar sēklu izmēru, to garša un smarža ir stipri atšķirīga.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
diana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cumin- tas ir anglju valoda, un taas ir kimenes, tikai taas atskiras ar to,ka ir mazliet mazaakas,bet garshas zinjaa ir tas pats.ir gan zaljaa kraasaa,gan melnaa
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
edger
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kumīns???
gadījumā nav domātas ķimenes? :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes