Komentāri
12
Jaunākie
Vecākie
Es arī iztiku bez paprikas un pieliku klāt divas ēdamkarotes tomātu pastu. Bija ļoti garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt
Plovu gatavo tikai uzbeki,pārējie vāra rīsu putru ar gaļu un citiem produktiem!A.
Vērtējums
Atbildēt
par plovu to saukt īsti nedrīkst, rīsi ar cūkgaļu varbūt.?! vai varbūt viltotais plovs? ;)
Vērtējums
Atbildēt
gaļas vietā var būt ari cepamās sēnes- baravikas, gailenes, kuras apcep atsevišķi. sanāk garšīgi
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca ļoti garšīgi.Paldies par recepti )))
Vērtējums
Atbildēt
Visas sastavdalas var atstat,ka ir,tik cukgalas vieta,var nemt vistas fileju ari loti garsigi.Un pasas beigas vel var parliet nedaudz saldo krejumu,bet ta ir katra gaumes lieta.
Vērtējums
Atbildēt
paldies autorei par garsigu recepti, sodien izmeginaju jusu plova variantu.
Vērtējums
Atbildēt
Iztiku bez kumīna un paprikas. Bet bija garša ļoti laba. Gaļu biju paturējusi gaišajā sojas mērcē, timiānu un piparus liku klāt gaļai, kad cepās. Viss sanāca ļoti labi. Paldies autorei.
Vērtējums
Atbildēt
Recepte laba, bet man kā cilvēkam, kas vāra tikai makaronus,kartupeļus , bija nedaudz problēmas ar to kurā momentā tur tās katras garšvielas ber klāt. Un jautājums, kādas citas garšvielas lietot. Es liku lauru lapas, piparus,sāli,tie pārējie nebija . Bet kaut kā nebija tomēr garša tam visam.Kas varētu būt par vainu ?ko varētu vēl likt klāt ?
Vērtējums
Atbildēt
Nav tiesa, kumīns no ķimenēm neatšķiras tikai ar sēklu izmēru, to garša un smarža ir stipri atšķirīga.
Vērtējums
Atbildēt
cumin- tas ir anglju valoda, un taas ir kimenes, tikai taas atskiras ar to,ka ir mazliet mazaakas,bet garshas zinjaa ir tas pats.ir gan zaljaa kraasaa,gan melnaa
Vērtējums
Atbildēt
kumīns???
gadījumā nav domātas ķimenes? :D
gadījumā nav domātas ķimenes? :D
Vērtējums
Atbildēt