Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
A
Aigars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba marināde. VES marinatorā 0,5kg kakla karbonāde iemarinējās 30min - 2,5 stundās vakariņas gatavas. Visiem iesaku marinatoru... un šo marinādi protams.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Renate Grave
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garsigi sanaca. nakareiz uz svetkiem obligati pagatavosu. Tikai cepsu lielaka marinade,lai sanak vel suligak. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
T
Treknais Pudiņš
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Zazuljaa, ja neiemarinējās, tad noteikti pa maz garšvielas uz ūdens daudzumu. Marinādēm parasti vajag drusku pārspīlēt ar garšvielām, jo gaļa mērcējoties paņem mazāk, nekā ja to ieziež ar garšvielu maisījumu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ievuxss
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Par marinēšanu - es liku zem sloga un garažā, nostāvēja nepilnas 24h un bija samarinējies! Ciemiņi slavēja!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ievuxss
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cepetis sanāca lielisks! Es gan lielako laika daļu cepu maisiņā, tik beigās izņēmu ārā. Ļoti sulīgs, ar maigu garšu! Labi garšoja ar štovētiem kāpostiem un vārītiem kartupeļiem!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zazuljaa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
lai arii gaļa nostāvēja marinādē 24h tā nebija iemarinējusies un bija gandrīz vai bezgaršīga
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes