Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Butternut skvoša (ķirbja) krēmzupa

Butternut skvoša (ķirbja) krēmzupa

FOTO: Agnese Vajevska

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 25 g sviests
  • 2 mazie sīpoli
  • 450 g sviesta ķirbis (butternut skvošs) var arī parasto ķirbi
  • 1.2 l vistas buljona
  • 225 g kartupeļu
  • 1 tējkarote paprikas pulveri
  • 120 ml saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Izkausēt sviestu lielā katlā. Pievienot sasmalcinātus sīpolus un cept apmēram 5 minūtes, līdz tie ir mīksti.
     Izkausēt sviestu lielā katlā. Pievienot sasmalcinātus sīpol...

    FOTO: Agnese Vajevska

  2. Pievieno sagrieztu gabaliņos sviesta ķirbi, vistas buljonu, kartupeļus un paprikas pulveri.
     Pievieno sagrieztu gabaliņos sviesta ķirbi, vistas buljonu,...

    FOTO: Agnese Vajevska

  3. Uzkarsēt masu līdz vārīšanās temperatūrai un tad to samazināt un sautēt apmēram 35 minūtes, līdz visi dārzeņi ir mīksti.
  4. Ieliet zupu blenderī un sablenderēt.
  5. Zupu lieciet atpakal katlā un pievienojiet saldo krējumu.
    Zupu lieciet atpakal katlā un pievienojiet saldo krējumu.

    FOTO: Agnese Vajevska

  6. Vēlreiz uzvāriet un baudiet!
    Vēlreiz uzvāriet un baudiet!

    FOTO: Agnese Vajevska

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pasta ar malto gaļu un lečo

Pasta ar malto gaļu un lečo

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas