Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
11
Jaunākie Vecākie
G
Gunda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, lieliska recepte, detalizēti galveniesoļi, ļoti labi ieteikumi! Izdevās perfekti, vīrs sajūsmā, pašai lepnums.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anna meza
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es vēl pielēju saldo krejumu tai mērcei un atstāju dažus tomātu gabalus mērcē. Garšoja fantastico

Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Krista.
Pēc idejas šķidrumam kurā vārās(sautējās) tie makaroni vajadzētu būt pietiekamā daudzumā lai tie vārītos.
Pārtika mazliet sliktāk vārās skābos šķidrumos. Bet vai tas attiecās arī uz makaroniem, īsti nezinu... (tomātu mērces mēdz būt skābas)
Risinājums - izvāri tās trubiņa līdz pusgatavībai (tā ka ir tikai mazdrusk apvārītas)atsevišķi, atdzesē un tad pildi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Krista
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatās gardi, bet nezinu kāpēc, man vienmēr trubiņas sanāk tik cietas, ka pat nazis nelīdz :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Ainārs Mēnesis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies receptes autoram. Šis ir piektais ēdiens ko gatavoju savai draudzenes izmantojot recepte.lv receptes..., viņa ir sajūsmā, paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ingrīda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte! Es tikai pirmo reizi gatavoju un visur minēti milti pie mērces, tāpēc nobijos un arī pieliku, bet nevajadzēja. Nākošreiz gatavošu tieši kā teikts receptē. Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par lielisko recepti, izdevās vienkārši izcili!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
H
Holis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tikko ieliku cepties - vērosim, kas sanāks ! :) smaržo jau sākumā ļoti labi !
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Elza.
Tomātu mērce japievieno tomātu sulai no bundžiņai lai veidotos pietiekams daudzums mērces kuru jāpārlej pāri. Tomātu sula no konserviem ir vnk sula, a mērcē ir arī šādas tādas garšvielas, attiecīgi garša būs labāka ja sulu no bundžas sajauksi ar mērci... bet nu to noteikt vajadzētu uz aci, tā lai rezultātā pietiek pārliet pāri sapildītās trubiņas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elza
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super recepte! Man vienīgi radās jautājums - kurā gatavošanas etapā plānots izmantot tomātu mērci? :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Džonijs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Būvniekiem izraisa patīkamas asociācijas ar pārseguma paneļiem. Patīkami, ka ir detalizēts how-to apraksts. Receptei ir tikai viens trūkums - pāris gramatiskas kļūdas, hei, šis taču ir recepšu saits, nesaprotu, kādēļ par to vispār kāds ieminējās. Kā jau minēju, detalizēta apraksta un apetelīgo fotogrāfiju gaismā, rodas neptverama ēstgribas sajūta, kuras dēļ ir izdomāti teicami pavāri! Autoram cepums!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes