Sākums > Receptes > Zupas

Garda siera zupa ar vistas fileju

2011. gada 6. jūlijs
Foto: Margarita
Ļoti garšo dažādi ēdieni, kuros ir siers + garšo sāļie ēdieni. Izlasīju recepti, pagatavoju. Ļoti patika! Nolēmu padalīties!
Pagatavošana
80 min
1. Katlā ieliet 3 l ūdens, tajā ielikt vistas filejas, pievienot klāt sāli, piparus pēc garšas. Visu vārīt, līdz vistas filejas ir gatavas (parasti tās ir 20 min pēc tam, kad ūdens ir sācis vārīties).
2. Kad filejas ir gatavas, tās izņemt laukā.
3. Buljonam pievienot rīsus vai makaronus, turpināt vārīt vēl 10 min.
4. Pēc tam pievienot klāt gabaliņos sagrieztus kartupeļus, smalki sarīvētus burkānus un sakapātus sīpolus. Turpināt visu vārīt 5 - 7 min.
5. Tikmēr vistas filejas var sagriezt nelielos gabaliņos.
6. Kad laiks ir pagājis, pievienot sagriezto fileju zupai. Visu vārīt, līdz brīdim, kad kartupeļi ir gatavi.
7. Pievienot kausēto sieru un sakapātus zaļumus. Kārtīgi samaisīt, lai siers izšķīst.
8. Labu apetīti!
Uz augšu