Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Biezpiena cepumu torte

Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
150 min
1. Vispirms ņem biezpienu un lej klāt saldo krējumu. Pievieno cukuru. Visu sakuļ.
Foto: Receptes.lv
2. Tad trauciņā ielej pienu un tajā mērcē cepumus.
3. Izmērcētos cepumus liek uz pamatnes (tā var būt piemēram paplāte) un tā mums veidojās tortes pirmā kārta.
Foto: Receptes.lv
4. Nākošajā kaŗtā liekam saputoto biezpiena un saldā krējuma massu. Un tā visu laiku. (šai tortei var peivienot arī augļus- svaigus vai žāvētus, ievārījumus, marmelādi un vel daudzko: tas pēc gaumas)
Foto: Receptes.lv
5. Es izklāstīju klasisko varinatu. Tad,kad visas kārtas saliktas, tad liekam torti uz 2 stundām leduskapī.
Pēc 2 stundām torte gatava!

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu