Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
D
Dana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Patiešām ļoti garšīgas kotletes! Un samērā vienkārši pagatavojamas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Daiga Lutsihhina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Un vispar ,varbut to rakstija vecina ,kurai nav par ko nopirkt to "galinu",pasa lv valdiba pie ta ir vainiga!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Daiga Lutsihhina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nesaprotu,kam netik buljona kubini lai neliek,katrs var izveleties savus variantus...ja kas netik,ko tad lasijat so recepti!?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agitai
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kā saprast Zirņu dauzumu- vārīti tik, nevārīti tik. Varītos samaļ, bet kur tad paliek nevārītie. Kas attiecas uz vēdeera pūšanos, tad nedauz to samazināt var iemērcot zirņus iepriekšējā dienā. Vārīt vari kaut desmit ūdeņos, neko citu kā zirņu garšu nezaudēsi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Uzkodas

Jaunākās receptes