Komentāri
10
Jaunākie
Vecākie
Par maz ūdens, var jau būt, ka pārāk ilgi vārījāt vai pārāk augstā temperatūrā. Man gan tā bija ar konkrēta ražotāja suši rīsiem, bet iemesli jau var būt dažādi. Noteikti pirms vārīšanas noskalojiet rīsus aukstā ūdenī, kamēr ūdens neiekrāsojas balts. Vāriet tik ilgi, kamēr ir gandrīz gatavi, uzlieciet vāku uz 5 min. un būs labi. Ceru, ka Jums nākameiz sanāks!
Vērtējums
Atbildēt
Labdien! Šodien izmēģināju taisīt suši bet neizdevās pašā sākumā. Rīsi vienā putrā saķepuši. Ko izdarīju nepareizi?
Vērtējums
Atbildēt
Liels paldies,par garšīgo recepti.Nekad nebiju taisījusi suši,bet allaž gribēju iemācīties.Tas ir tik jauki,ka pamācība ir tik skurpulozi aprakstīta,ka pat tādam muļķim kā es viss bija skaidrs.Un neticēsiet- man sanāca!Paldies!!!!
Vērtējums
Atbildēt
Sushi risi ir jamera glazes un attiecigi tik pat daudz glazu ari udens japielej! Ne vairak, ne mazak! Un siltos risos etiki klat lej! Ka ari siltus risus ir vieglak pagatavot.
Vērtējums
Atbildēt
Peec shiis receptiites taisiiju savus pirmos sushi. Sanaaca loti gardi.Liels paldies autoram
Vērtējums
Atbildēt
Nesen pagatavoju sušī, sanāca diezgan labI. Ieteikums, kad liek vārīties rīsus katlā, tad lai tie nebūtu pēc tam mitri, ūdens katlā jālej pārsedzot rīsus un vēl 2 cm. Rullēt nepieciešams vidēji stingri spiežot un vienmērīgi un vēl šo gatavo desu uz 10 min. jāievieto ledusskapī, lai stigrāks, tad griež ar asu nazi. Visus notekumus vēl kārtīgi pārskatīju pirms ķēros klāt. Veiksmi jums.
Vērtējums
Atbildēt
Viss ok, izmēģināju, vienīgi man arī bišķu ļengani sanāca, bet bija sajūta, ka rīsi pārāk mitri. Nākamreiz tomēr vārīšu mazākā ūdens daudzumā, jo centos notecināt, bet vienalga rezultāts bija, kāds bija
Vērtējums
Atbildēt
Tik man ir jautajums. Gatavojot risus, etikis ir jaliek atdzesetos risos vai arii tos var likt arii siltos risos? Vai rirsi ir Nori lapaa jaiespiezh stinki, vai pietiks ar vienkarsi nelielu spiedienu? Esmu gatavojusi sushi tik 1 reizi, man sanaca tada lengana desa. Nezinu, kur es nokludijos, ko izdariju nepareizi. Man jau liekas, ka nepareizi sagatavoti risi var but pie vainas.
Vērtējums
Atbildēt
prieksh pirmaas reizes sanaaca pat vairaak kaa labi :) tik nesaprotu kur tas filadelfijas siers bij jaaaliek?
Vērtējums
Atbildēt
Man jau liekas ka pietiekami sīki pastāstīts, lai domu saprastu iesācēji un no Jūsu puses var redzēt ,ka negatavojat suši vienu vai divas reizes, jo pildījums praktiski nenāk ārā un rezultātā suši gabaliņi ļoti vienādi un smuki sarullēti! :) Kvalitatīvs darbiņš,Inese!
Vērtējums
Atbildēt