Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
L
Līna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kurš gan cep uz uguns? Šašliks ir jācep dūmos, nevis ugunī jādedzina.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zakis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nedrikst pievienot alksnu lapas tad gala ir indiga, bet aromats protams ir specigs,bet ideja ir laba, ar berzu malku slapju var kupinat galu nekada vaina, pamisus alksni ari likam.bet par gaumi nestridas, butu jauki un viegli zivi pagatavot tada veida.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tas ir dūmos kūpināts šašliks, kurš garšo un smaržo vienkārši burvīgi...:) Uz uguns apdedzināt nav liela māka
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes