Tiramisu

2011. gada 15. marts
Foto: iveta vjatere
Pagatavošana
40 min
1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
Foto: iveta vjatere
2. Kruzē iejauc stipru melno kafiju un Tia Maria/Baileys. Atsevišķā traukā, kur gatavosim Tiramisu, izklājam pusi no pirkstiņcepumiem un parlejam ar pusi kafijas un liķiera maisījuma. Atstājam uz 10min, lai cepumi sasūcās.
Foto: iveta vjatere
3. Atsevišķa bļodā Maskarpone sajauc ar 4 karotem cukura un 4 olas dzeltenumiem. Olas baltumu atsevišķā trauka sakuļ. Tad sakulto olas baltumu pieviemojam izveidotajai Maskarpone masai. Maisa , kamer nav kunkuļu.
Foto: iveta vjatere
4. Ar krēma masu pārklājam sasukusos cepumus. Otru pusi cemupus mērče atlikušajā kafija un liek otro kārtu.Tad atkal krēmu. cik kārtas taisīt-pēc paša izvēles. es izvēlējos ar 2 kartām.
Foto: iveta vjatere
5. Liekam pastavet 4h vēsumā. Pārkaisa ar Kakao.

Labu apetīti!
Uz augšu