Kruzē iejauc stipru melno kafiju un Tia Maria/Baileys. Atsevišķā traukā, kur gatavosim Tiramisu, izklājam pusi no pirkstiņcepumiem un parlejam ar pusi kafijas un liķiera maisījuma. Atstājam uz 10min, lai cepumi sasūcās.
FOTO: iveta vjatere
Atsevišķa bļodā Maskarpone sajauc ar 4 karotem cukura un 4 olas dzeltenumiem. Olas baltumu atsevišķā trauka sakuļ. Tad sakulto olas baltumu pieviemojam izveidotajai Maskarpone masai. Maisa , kamer nav kunkuļu.
FOTO: iveta vjatere
Ar krēma masu pārklājam sasukusos cepumus. Otru pusi cemupus mērče atlikušajā kafija un liek otro kārtu.Tad atkal krēmu. cik kārtas taisīt-pēc paša izvēles. es izvēlējos ar 2 kartām.