Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Tiramisu

Tiramisu

FOTO: iveta vjatere

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 200 g pirkstiņu cepumu
  • 300 g stipras melnās kafijas
  • 140 ml Tia Maria vai Baileys
  • 4 olas
  • 250 g Maskarpone siera
  • 5 tējk. cukura
  • Kakao
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
    Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.

    FOTO: iveta vjatere

  2. Kruzē iejauc stipru melno kafiju un Tia Maria/Baileys. Atsevišķā traukā, kur gatavosim Tiramisu, izklājam pusi no pirkstiņcepumiem un parlejam ar pusi kafijas un liķiera maisījuma. Atstājam uz 10min, lai cepumi sasūcās.
    Kruzē iejauc stipru melno kafiju un Tia Maria/Baileys. Atsev...

    FOTO: iveta vjatere

  3. Atsevišķa bļodā Maskarpone sajauc ar 4 karotem cukura un 4 olas dzeltenumiem. Olas baltumu atsevišķā trauka sakuļ. Tad sakulto olas baltumu pieviemojam izveidotajai Maskarpone masai. Maisa , kamer nav kunkuļu.
    Atsevišķa bļodā Maskarpone sajauc ar 4 karotem cukura un 4 o...

    FOTO: iveta vjatere

  4. Ar krēma masu pārklājam sasukusos cepumus. Otru pusi cemupus mērče atlikušajā kafija un liek otro kārtu.Tad atkal krēmu. cik kārtas taisīt-pēc paša izvēles. es izvēlējos ar 2 kartām.
    Ar krēma masu pārklājam sasukusos cepumus. Otru pusi cemupus...

    FOTO: iveta vjatere

  5. Liekam pastavet 4h vēsumā. Pārkaisa ar Kakao.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas