Komentāri
8
Jaunākie
Vecākie
@Gunita.. cepumi ir domati atstaat traucina, kura velaak uzpildisi ar mascarpone sieru. tas ir, lai nostav 10 min, kamer sagatvosi masu ar sieru, tada veida vini uzsuksies un velak tu tik parklasi, savu formu vinji nemainis.
Vērtējums
Atbildēt
...tikai kafiju nevajag sho(kas bilde) .... man vina pec ziviim garsho
Vērtējums
Atbildēt
Viss jau lielsiki, vienīgi tiešām cepumiņus nevajag turēt 10 minūtes, noteikti nevajag, jo tad izšķīdīs - es parasti iemērcu, izskaitu ātri - viens, divi un ņemu ārā.
Vērtējums
Atbildēt
Cepumi ir jaiemērcē un uzreiz jaizceļ ārā.. jo savādāk būs putra, un tas nebūs ok!
Vērtējums
Atbildēt
ja cepumus atstāj uz 10 min kafijā - mēs putru gatavojam, vai tomēr ko citu???
Vērtējums
Atbildēt
Liels paldies par recepti :) Viesiem ļoti garšoja un slavēja . Darīju visu kā bija aprakstīts , tikai vairāk Maskarpone siera ieliku . Nāksies atkārtot šo uz nākamajām viesībām .
Vērtējums
Atbildēt
Labāk kafiju pārliet katram cepumam atsevišķi ar karotīti, tad kad tie ir izlikti traukā. Cepums paņem mitrumu tik cik vajag un nesanāk nekāda putra. Kā arī kafiju pirms tam ir jāatdzesē. Es vēl papildus lieku krēmā 50g putotu saldo krējumu. Vēl virspusi var pārkaisīt ar rīvētu rūgto šokolādi nevis kakao un alkoholu izvēlēties Amareto, tas piedod mandeļu garšu. Tas tā no pieredzes! :-)
Vērtējums
Atbildēt
Ja cepumus turi tik ilgi kafijà tie pàrvèrsas putrà!!!
Vērtējums
Atbildēt