Lasis teriyaki mērcē ar rīsiem [fotorecepte

Sastāvdaļas

  • 2 gabaliņi svaigs lasis
  • Pipari
  • Sāls
  • Citrona sula
  • Olīveļļa
  • Teriyaki mērce (SantaMaria)
  • 200 gramu rīsu (basmati vai savvaļas)
  • Lociņi dekorēšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Mazliet olīveļļu,citrona sulas,sāli un piparus sajauc un apslaka laša gabaliņus.
    Mazliet olīveļļu,citrona sulas,sāli un piparus sajauc un aps...
  2. 5 minūtes patur,lai ievelkas. Liek uz pannas uz lēnas uguns cepties;
    5 minūtes patur,lai ievelkas. Liek uz pannas uz lēnas uguns...
  3. Lasi apcep no visām pusēm un uzlej nedaudz teriyaki mērci; cep līdz gatavs;
    Lasi apcep no visām pusēm un uzlej nedaudz teriyaki mērci; c...
  4. pasniedz ar rīsiem un lociņiem.
    pasniedz ar rīsiem un lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi