Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
i
ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lāsmai laikam vnk. patīk reklamēt konditoreju :)
Lana - protams,ka mājas gatavotais ir daudz labāks, veselīgāks utt..
Bet mazliet ''piesienoties'' jūsu komentārā pieminētajam ''bez ķīmiskām piedevām '', tad gribētu ieteikt nepievienot gaļas kopējo garšvielu vai vegetu, jo tās abas ir ļoti pilnas ar garšas/smaržas pastiprinātājiem. Garšvielu pasaule ir tik plaša, ir no kā izvēlēties, daudz vērtīgāka un veselīgāka.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kete
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti gardi.
Kas attiecas uz noformejumu katram jau savas fantāzijas un idejas galvenais lai saturs ir .
Kadam viemkarsi loti patik reklamet feliksa konditoreju un tas ir ari viss pie daudzam receptem esmu redzejusi tadu tizlus komentarus.
Liels paldies par recepti
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sarnīte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super, pamēgināju receptīti....ļoti garšīgi, paldies Lana :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Atbildot uz Lāsmas komentāru- mājās cepts un paša rokām gatavots viennozīmīgi, ir daudz vērtīgāks. Jā, varbūt vizuālais noformējums nav tāds kā Fēliks bildē, bet garša, saturs (no dabīgiem lauku produktiem, bez visādām ķīmiskām piedevām, lai pagarinātu derīguma termiņu, cepts ar mīlestību. Nesaprotu, cik stulbam jābūt, lai vispār kaut ko tādu salīdzinātu. Tas, ka pati neko neproti izcept, skaidrs. Tad ej un pērc. Ko meklē vispār šajā saitā- pakasīties?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes