Sāļais kliņģeris

5 1

Sastāvdaļas

  • Rauga mīkla
  • Malta gaļa
  • Paprika
  • Olīves
  • Marinēti gurķi
  • Sīpoli
  • Majonēze
  • Tomātu mērce
  • Siers

Pagatavošana

160 min.
  1. Pagatavo rauga mīklu (var izmantot veikalā nopērkamo, gatavo)
    Pagatavo rauga mīklu (var izmantot veikalā nopērkamo, gatavo...
  2. Sagatavo pildījumu - pannā apcep maltu gaļu ar sīpoliem, papriku, pipariem (maltiem), gaļas kopējo garšvielu vai vegetu, sāli.
     Sagatavo pildījumu -  pannā apcep maltu gaļu ar sīpoliem, p...
  3. Izveltnē 2 garas, šauras plāksnes - vienā pilda olīves ar marinētiem gurķiem (sagrieztiem), majonēzi, kečupu) otru pilda ar iepriekš sacepto masu.
    Izveltnē 2 garas, šauras plāksnes - vienā pilda olīves ar ma...
  4. Katrai plāksnei uzliek pildījumu, rūpīgi aizspiež mīklas maliņas kopā, lai tā cepšanās laikā neatveras. Iegūst divas garas desas, kuras jāsarullē kā pīni kopā un var veidot jebkādu kopējo formu- vai kā tradicionālo kliņģeri, vai ciparu, burtu vai riņķi.
  5. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī (190 grādi), kamēr kliņģeris iegūst brūni zeltainu garoziņu. Īsi pirms beigām kliņģerim pārkaisa rīvētu sieru un sasmalcinātas olīves.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ilze 2013. gada 18. septembris 14:08
Lāsmai laikam vnk. patīk reklamēt konditoreju :)
Lana - protams,ka mājas gatavotais ir daudz labāks, veselīgāks utt..
Bet mazliet ''piesienoties'' jūsu komentārā pieminētajam ''bez ķīmiskām piedevām '', tad gribētu ieteikt nepievienot gaļas kopējo garšvielu vai vegetu, jo tās abas ir ļoti pilnas ar garšas/smaržas pastiprinātājiem. Garšvielu pasaule ir tik plaša, ir no kā izvēlēties, daudz vērtīgāka un veselīgāka.
Kete 2013. gada 10. jūlijs 22:54
Loti gardi.
Kas attiecas uz noformejumu katram jau savas fantāzijas un idejas galvenais lai saturs ir .
Kadam viemkarsi loti patik reklamet feliksa konditoreju un tas ir ari viss pie daudzam receptem esmu redzejusi tadu tizlus komentarus.
Liels paldies par recepti
Sarnīte 2013. gada 30. jūnijs 14:13
Super, pamēgināju receptīti....ļoti garšīgi, paldies Lana :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize