Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Sāļais kliņģeris

Sāļais kliņģeris

FOTO: Zaika

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Rauga mīkla
  • Malta gaļa
  • Paprika
  • Olīves
  • Marinēti gurķi
  • Sīpoli
  • Majonēze
  • Tomātu mērce
  • Siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

160 min.
  1. Pagatavo rauga mīklu (var izmantot veikalā nopērkamo, gatavo)
    Pagatavo rauga mīklu (var izmantot veikalā nopērkamo, gatavo...

    FOTO: Zaika

  2. Sagatavo pildījumu - pannā apcep maltu gaļu ar sīpoliem, papriku, pipariem (maltiem), gaļas kopējo garšvielu vai vegetu, sāli.
     Sagatavo pildījumu -  pannā apcep maltu gaļu ar sīpoliem, p...

    FOTO: Zaika

  3. Izveltnē 2 garas, šauras plāksnes - vienā pilda olīves ar marinētiem gurķiem (sagrieztiem), majonēzi, kečupu) otru pilda ar iepriekš sacepto masu.
    Izveltnē 2 garas, šauras plāksnes - vienā pilda olīves ar ma...

    FOTO: Zaika

  4. Katrai plāksnei uzliek pildījumu, rūpīgi aizspiež mīklas maliņas kopā, lai tā cepšanās laikā neatveras. Iegūst divas garas desas, kuras jāsarullē kā pīni kopā un var veidot jebkādu kopējo formu- vai kā tradicionālo kliņģeri, vai ciparu, burtu vai riņķi.
  5. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī (190 grādi), kamēr kliņģeris iegūst brūni zeltainu garoziņu. Īsi pirms beigām kliņģerim pārkaisa rīvētu sieru un sasmalcinātas olīves.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas