Torte "ezis"

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas Selgas cepumu
  • 1.5 bundža iebiezināta piena
  • 100 g saldie salmiņi
  • Dažādas ogas, rieksti rotāšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepumus salauž mazos gabaliņos un sajauc ar vienu bundžu iebiezinātā piena. Atstāj uz kādu pusstundu, lai nedaudz iesūcas. Tad ņem ar rokām un veido eža formu. Pēc tam pārklāj ezi ar iebiezināto pienu. Tad atliek saspraust adatiņas. Lauž katru salmiņu 3 daļās un dur ezī. Lai būtu vieglāk iespraust, var atstāt esi uz nakti ledusskapī un no rīta paveikt darbu. Pašās beigās no ogām izveido acis, ausis un degunu!
    Cepumus salauž mazos gabaliņos un sajauc ar vienu bundžu ieb...

Komentāri

xxx 2011. gada 10. februāris 11:17
kādu iebiezināto pienu,vārīto vai balto?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize