Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
g
graafiene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pilnīgi piekrītu Heterei.Arī es pirms vārīšanas apcepu, tad noņemu diegus,lai pēcāk nav nagi jāsvilina,un tikai tad vāru atvārītajā buljoniņā. Nezinātājiem teikšu - raksts sākās ar piebildi, ka saimniecītes ir mednieku sievas!!! Tas vien nozīmē, ka medījums ir drošs!!! Bet, ja esat malumednieku otrās pusītes, tad šaubīties ir pamatoti!!! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
H
Hetere
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arī ieprecējos mednieku dinastijā!
Šo ēdienu gatavoju godos vai tāpat ikdienā,lai iepriecinātu vīru,bet vispirms apcepu un tad kādas divas līdz trīs stundas sautēju,tieši visu parazītu dēļ!
Un vēl,diegu vietā izmantoju zobu bakstāmos kociņus,tas ir daudz ērtāk!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jan
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mana recepte līdzīga, tikai pakojumam pievienoju nedaudz rudzu rīvmaizes(dod fantastisku piegaršu) un sākumā sviestā apcepu, tad buljonā vāru, beigās no buljona uztaisu mērci, un mērce ir tas pats garšīgākais...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes